Home » Masterclasses

Masterclasses

Het OpX-Instituut biedt masterclasses aan op het gebied van (excellence in) operations management in de breedste zin des woord, dat wil zeggen inclusief innovatie- en technologiemanagement, verandermanagement, performance management en service management. Onze praktische masterclasses zijn gericht op een een specifiek deelthema: diepgaand én praktisch.

Voorbeeld:

  • Het management van paradoxen in Excellente Organisaties – welke valkuilen en leerervaringen brengen management paradoxen van met zich mee – en hoe gaan excellente organisaties daar mee om?
  • Benchleren – hoe kun je de best-practice van een benchmark doorgronden en echt iets doen met een benchmark?
  • Lean Leiderschap – welke vormen van leiderschap en welke leiderschapsstijl zijn op verschillende niveaus in de organisatie (hoger management, middenkader, teamleiders, Lean-coaches) van belang?
  • De Ambidextere Organisatie – hoe richt ik een organisatie ambidexter in?

Alle masterclasses zijn te volgen als “open inschrijving” en als “In-Company”. Een toegesneden In-Company-Programma wordt in nauw overleg met de opdrachtgever samengesteld om ervoor te zorgen dat het ook echt bijdraagt aan het realiseren van de organisatiedoelen.

Begeleide zelfstudie-verdieping >>

Zoek een masterclass

Over welk thema of onderwerp gaat uw opleidingsvraag? Kies onderstaand uw thema en u treft de beschikbare masterclasses op een rijtje.