Home » Algemeen » MHB evalueert toepassing Operational Excellence

MHB evalueert toepassing Operational Excellence

MHB logo

MHB, producent van metalen ramen, deuren, binnenwanden en gevelelementen heeft gekozen voor ondersteuning van het OpX-instituut / OpX-Consultants BV om te ondersteunen bij het evalueren van de geschiktheid van Operational Excellence en het eventueel verder ontwikkelen van een visie op Operational Excellence in het kader van haar missie: Meer Licht !

MHB (1938)  is een familiebedrijf waar zo’n 200 mensen werkzaam zijn in twee bedrijven, de hoofdvestiging in Herveld en een tweede productielocatie in Craiova Roemenië (waar zo’n 60 mensen werkzaam zijn). Innovatie (esthetiek en superieure eigenschappen op het gebied van thermische isolatie en wind- en waterdichtheid), duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn kernthema’s binnen MHB. De prachtige gepatenteerde producten van MHB vinden inmiddels over de hele wereld hun weg.

Meer licht heeft ook betrekking op de omgang met medewerkers. MHB wil voor alle stakeholders een goede en gezonde organisatie zijn: geen verspillingen, de hoogste (product)kwaliteit tegen de laagst mogelijke kosten, interne en externe transparantie en een goede werkomgeving (commitment en tevreden medewerkers). Dat zijn ook belangrijke kenmerken van Operational Excellence (nieuwe stijl). OpX lijkt dan ook goed te passen binnen de bedrijfsfilosofie van MHB.